Haar concerten

Mijn vrouw zingt bij een koor en ze gingen vijf dagen naar Duitsland om concerten te geven, ik had haar weg gebracht naar de kerk waarvan ze vertrokken. met de bussen. Ik was daar ook weer aanwezig om haar op te halen en nadat zij haar rolkoffer in ontvangst had genomen nam zij afscheid van één van de manen en kwam naar mij toe en ik trok haar tegen mij aan en wij kusten elkaar. In de auto gezeten begon ze te vertellen over de reis ze was erg enthousiast waarop het mij opviel dat de naam Harm regelmatig viel voor mij een onbekende naam. Thuisgekomen vertelde zij verder terwijl ik een wijntje voor haar had in geschonken en na een poosje vroeg ik wie is die Harm. Dat was de man waarvan ik afscheid nam bij de bus hij zing bij de tenoren en ik kan het goed met hem vinden.

Toen ze dat zij zei kreeg zij een kleur hoe goed kon je met hem vinden, vroeg i, wordt mijn man jaloers vroeg ze en keek mij ondeugend aan nee hoor maar ik wil graag alles weten, alles vroeg ze ja alles zei ik. Nou ze ging verder toen wij in het hotel kwamen bleken onze kamers tegenover elkaar te liggen aan het eind van de gang en ik zei dat ik mij eerst ging afspoelen na zo reis alles plakt zei ik tegen Harm .Hij was het ook van plan en ik stelde voor dat hij na het douchen hij naar mijn kamer zou komen om wat te drinken er zal wel wat in het koelkastje staan. Ik nam een verfrissende douche trok een schoon slipje aan en deed mijn badjas aan die in de douche hing. Niet lang daarna werd er op de deur geklopt en toen ik die opende stond Harm daar ook in zijn badjas en state binnen. Ik vroeg wat hij wilde drinken hij had wel zin in een pilsje en ik schonk voor mij zelf een koel wijntje in toen ik het pilsje voor hen neer zette zag ik dat hij in mijn badjas keek en mijn borsten zag hangen. Nu weet ik zeker dat je dikke borsten hebt Diny zei hij ze hangen mooi, ze zijn niet alleen dik maar ook zwaar zei ik, mag ik eens volen vroeg hij, wanneer je er niet et anderen over praat zei ik en maakte mijn badjas los. Hier zijn ze dan zei ik en hij kneep er in en voelde wel dat ze zwaar waren wat een joekels zei hij. Jij zult ook wel wat zwaars hebben zei ik lieverd ik ws zo geil en wilde meer ik had geen schaamte meer. Hij maakte zijn jas open en liet die van zijn schouders glijden en in zijn boxershort tekende zich een flink bult af kijk dit bedoel ik zei ik en pakte zijn paal vast en kneep er in. Toen pakte ik zij kloten vast die zijn ook zwaar zei ik en hij trok mijn slipje uit precies wat ik verwachtte zei hij wat verwachte je dan vroeg ik dat je flink behaard ben. Jij niet je ben kaal zelfs je zak is geschoren ja dat vindt ik lekker kun je lekker mijn ballen in je mond nemen en je pik ook zei ik en trok hem naar mij toe en nam hem lekker in mijn mond. Je bent ook een liefhebber van pijpen zei ik e je pijpte hem lekker ja hij was zo geil en kwam snel klaar en daarna neukte hij mij nog een keer.

Voordat wij onze maaltijd hadden had ik al zijn zaad door geslikt en hij mij heerlijk gebeft n na ons eerste concert en het drankje zijn wij naar zijn kamer gegaan en heeft hij mij goed geneukt waarna ik naar mijn eigen kamer ben gegaan en dit hebben wij twee keer gedaan. Volgende week gaan wij samen repeteren in zijn huis dat zal ik wel neuken worden zei ik je doet maar daarna ben je voor mij en wanneer hij en jij wil zal ik jouw ook scheren zodat hij je goed kan beffen zijn jullie alle twee kaal. Je bent niet boos nee hoor voel maar mijn lul is stijf want ik zal je weer naaien als een loopse teef.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *