Minnaar van mijn vrouw

Mijn vrouw was met een vriendin een weekje naar Istanbul. Toen ze weer terug was viel het me op dat ze vaak een berichtje kreeg via Instagram van een Turkse man, Umit. Toen ik haar op een avond hiernaar vroeg zei ze dat dit de eigenaar was van het restaurant waar ze vaak hadden gegeten, en dat ze heel gezellig met Umit had gekletst. Op mijn vraag of het alleen kletsen was, kreeg ze wel een kleur, en ik vermoedde dat er wel wat meer voorgevallen was. Toen ik doorvroeg gaf ze toe dat ze één avond, toen haar vriendin moe was, alleen naar het restaurant was geweest. Ze had gezellig met Umit gekletst en op een gegeven moment waren ze nog met zijn tweeën in het restaurant geweest. Ik had een vermoeden wat er gebeurt was en om eerlijk te zijn raakte ik hiervan opgewonden. Mijn vrouw die een andere man aan het versieren was. Umit had opgeruimd en was daarna weer bij haar komen zitten, ze vertelde dat hij een hand op haar been had gelegd, en dat ze dat eigenlijk best plezierig had gevonden.

Na verloop van tijd had hij haar heel voorzichtig gekust en zij had terug gekust. Ze vertelde dat ze dit heel spannend maar ook erg fijn had gevonden. Het idee dat de lippen van mijn vrouw zich drukten op de lippen van een andere man en dat hun tongen met elkaar speelden, maakte mij nog geiler. Umit had haar mee naar achteren genomen en had haar in zijn armen gesloten, ze vertelde dat ze tegen elkaar aan in de woonruimte van Umit stonden en dat hun heupen tegen elkaar drukten, zij voelde dat hij opgewonden raakte. Hij drukte zijn mannelijkheid tegen haar kruis, en begon al zoenend tegen haar aan te rijden. Ze werd er helemaal gek en geil van. Ze had haar hand over zijn lul laten gaan en zij dat ze een enorme lul voelde en alleen maar het verlangen had dat die lul haar zou vullen. Inmiddels had Umit haar jurkje uitgedaan en stond ze in slip en bh tegen hem aan. Ze vertelde me dit met enige spanning, natuurlijk benieuwd hoe ik zou reageren. Toen ik haar hand op mijn gezwollen penis legde keek ze me verwonderd aan, ben je niet boos? Ik zei nee, en dat verbaasd mezelf ook, ik raak alleen maar opgewonden. Vertel alsjeblieft door. Ze vertelde dat zij Umit toen had uitgekleed, ze waren inmiddels in de slaapkamer, ze zaten in ondergoed op het bed en bleven zoenen, zij wreef over zijn lul die strak gespannen in zijn boxer zat, zij drukte hem achterover en deed zijn boxer naar beneden, ze nam zijn lul in haar mond en begon er aan te zuigen, ze zei dat hij een heerlijke lul had, groot, hard en dik. Daarna had ze zelf haar slip en bh uitgedaan, ze was Umit blijven pijpen. Ik werd helemaal gek van het idee dat mijn vrouw naakt bij deze man lag en dat ze op het punt stond om zich aan hem te geven, en hem in haar te ontvangen.

Umit was inmiddels begonnen haar te vingeren en ze was in standje 69 op hem gaan liggen, maar ze vertelde mij dat het haar te lang duurde, ze had zich omgedraaid, was bovenop Umit gaan zitten en had zijn penis in haar kutje laten glijden, ze voelde zich ontzettend gevuld door zijn lul en was hem langzaam beginnen te berijden, haar kutje was zo nat geweest zoals ze dit nog niet vaak had meegemaakt, ze drukte zich op hem, ze tongde hem, ze trok hem tegen zich aan, ze wilde alles voelen. Umit legde haar op haar rug en begon haar te neuken, steeds dieper, steeds harder, maar nog steeds liefdevol. Ze kwam op een geweldige manier klaar, het trilde door haar hele lichaam, en op dat moment kwam ook Umit klaar, hij spoot diep in haar, ze voelde zijn sperma in haar spuiten, ze zoende hem, ze tongde hem, ze trok hem naar zich toe, sloeg haar benen om hem heen, ze wilde hem op dat moment niet loslaten en ook niet uit haar laten komen, elk laatste druppeltje sperma molk ze met haar kutje uit zijn lul. Ik was inmiddels zo enorm geil, mijn lul knapte bijna uit mijn broek en wilde niets liever dan mijn vrouw neuken. Toen Umit eindelijk van haar af rolde lagen ze even ademloos naast elkaar, geen van beiden eigenlijk beseffend wat er was gebeurt. Umit gaf haar weer een zoen en weer voelde ze zijn tong in haar mond, langzaam werkte hij met zijn lippen en tong zich een weg naar beneden tot hij bij haar kutje uitkwam, hij begon haar te likken en tegelijk kneedde hij met zijn handen haar borsten.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *